Header

Bygg- och utvecklingschef


Kopparstaden är på en spännande resa där vår vision "Alla vill bo hos oss", våra värderingar "varma, starka och kloka" samt den nya affärsplanen för 2022 – 2026 med målet att få nöjda kunder (NPS > 35), visar riktningen framåt.

ROT, nyproduktion och fastighetsutveckling är viktiga pusselbitar i affärsplanen och vi söker nu en ny Bygg- och utvecklingschef som vill driva dessa frågor framåt. Vårt medarbetarlöfte är "Vi tillsammans, gör skillnad" och vi söker dig som triggas av samverkan och utveckling.


Ansvarsområden:

Som Bygg- och utvecklingschef ansvarar du för vår nyproduktion och tillsammans med vår Förvaltningsavdelning för stor del av underhållet av vårt befintliga fastighetsbestånd. Du har budget- och resultatansvar för din avdelning gällande såväl underhållsprojekt som nyproduktion, miljö- och energieffektiviseringar.

Du har personal- och arbetsmiljöansvar för vår projektledargrupp, ombyggnadssamordnare, företagsdoktorand och energi- och miljöchef (som ansvarar för vår driftgrupp). På avdelning arbetar totalt fjorton medarbetare varav du är närmsta chef för sju av dessa. En viktig del i ditt arbete är att stötta, utveckla och ge dessa bra förutsättningar.

I ditt ansvar ingår att driva Kopparstadens fastighetsutveckling vilket bl a innebär att säkerställa behov av byggklar mark. Du och din avdelning utgör också tekniskt stöd till övriga avdelningar inom Kopparstaden och då framför allt till förvaltningsavdelningen.

Bygg- och utvecklingschefen ingår i företagets ledningsgrupp på totalt 7 personer och rapporterar till VD.

 

Arbetsuppgifter:

Exempel på arbetsuppgifter, utan inbördes ordning, är att:Din kompetens:

Du är ingenjör, gärna högskole- eller civilingenjör med inriktning bygg

Du har minst tio års erfarenhet av byggbranschen.

Du har erfarenhet av att i branschen varit chef för minst fem personer under minst fem år. Vana av att leda projektledare och/eller vana av att ansvara för större byggprojekt ses som meriterande.

Du har stor vana av att ha budget- och resultatansvar.


Personliga egenskaper:

Som person är du strukturerad, kommunikativ och inspirerande. Du är delegerande och tydlig i ditt ledarskap samt har lätt för att samarbeta och knyta kontakter. Du har ett eget driv och tycker om att hantera många frågor parallellt. Du attraheras av att arbeta i ett allmännyttigt bolag som tar ett omfattande ekologiskt och socialt ansvar.


Bra att veta:

Tjänsten är tillsvidare.
Månadslön.
Körkort är ett krav.
Placering på Kopparstadens huvudkontor i Falun med möjlighet till distansarbete del av tiden.
Urval kommer att ske löpande.


Kontakter:

Rekryterande chef Susanna Karlevill 023-458 58
HR-chef Göran Olsson 023-458 73
Facklig representant Anna Wågemark 023-458 72

Vi har valt rekryteringsförfarande och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag eller rekryteringsföretag.

 

Startdatum (ansökan) 2022-07-06
Stoppdatum (ansökan) 2022-09-04

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela