Header

Verksamhetsutvecklare IT


Kopparstaden är på en spännande resa där den nya affärsplanen för 2022 – 2026 visar riktningen framåt. Digitalisering med fokus på både strukturen i form av processer och IT-arkitektur och kulturen, att bli en lärande organisation, är en viktig pusselbit i affärsplanen. Vår IT-avdelning, som består av 3 befattningar + IT-chef söker nu en ny medarbetare.

 

Arbetet

I rollen som verksamhetsutvecklare driver du processutveckling, projekt, kvalitetssäkring av data, kontakt med leverantörer, kravställande och utveckling av IT-stöd i samråd med verksamheten. Du arbetar med IT-stödets hela livscykel, från att förstå behov och krav till att upphandla och införande samt vidareutveckling av IT-stödet.

Inledningsvis kommer fokus att ligga på processutveckling inom området fysisk säkerhet, men på sikt kommer även andra områden att ingå.

Exempel på arbetsuppgifter:

Organisatoriskt tillhör tjänsten vår IT-avdelning som utgörs av dig och tre kollegor med lite olika specialistområden. Du rapporterar till vår IT-chef.

I din roll kommer du även att ingå i tvärfunktionella team och forum där du samverkar med andra avdelningar på företaget och externa parter.

Organisationen är i början av sin digitaliseringsresa. I takt med att IT-organisationen och verksamheten utvecklas kommer du vara delaktig i att anpassa din roll till nya förutsättningar.


Kompetens

Du har högskoleutbildning inom IT/systemvetenskap/datavetenskap eller annan likvärdig utbildning.

Meriterande är om du har erfarenhet av verksamhetsutveckling med stöd av IT, kanske i rollen som förvaltningsledare, projektledare eller leveransansvarig samt erfarenhet av att vara kravställare i upphandlingar av IT-stöd.

 

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och trivs med att prioritera ditt arbete utifrån olika situationer och förutsättningar i en mix av självständigt arbete och arbete tillsammans med andra. Vi tror att du värdesätter egen utveckling och möjlighet att utveckla verksamheten.


Bra att veta

Heltid. Tillsvidareanställning. Månadslön. Placeringsort Falun.

Vi har valt rekryteringsförfarande och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag eller rekryteringsföretag.


Kontakter

IT-chef Roland Nilsson 023-458 60

Facklig representant Vision Anna Wågemark 023-458 72

Sista ansökningsdag 20 februari

Startdatum (ansökan) 2022-01-13
Stoppdatum (ansökan) 2022-02-20

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela