Header

Bovärd/Trädgårdsmästare


Vi söker dig som har förmågan att ge service som märks och är lite av en tusenkonstnär!

Tjänsten är placerad på området Bojsenburg/Britsarvet i Falun. Som bovärd på området jobbar du för att utveckla ett socialt hållbart område där våra hyresgäster trivs och känner stor stolthet att bo. Du ingår i ett team med sju andra bovärdar där ni ansvarar för skötsel av våra hyresgästers yttre- och inre boendemiljö samt reparationer i området.

Du är vårt ansikte ut mot våra hyresgäster och sätter en stolthet i att det är helt, rent och tryggt i ditt område. Hur väl du lyckas i ditt arbete har stor betydelse för hur våra hyresgäster trivs med sitt boende.

Vi söker dig med erfarenhet inom mark- och trädgårdsskötsel. Utbildning från trädgårdsskola eller motsvarande samt erfarenhet av trädgårdsarbete, arbetsledning och planering ser vi som meriterande. Vårt arbetssätt i teamet är delad i en inne-/utegrupp, du leder och planerar tillsammans med utegruppen för skötseln av områdets yttre boendemiljö.

I skötseln av yttre miljö ligger fokus under sommarhalvåret på att hålla rabatter, buskar och grönytor snygga. Vintertid är snöröjning och halkbekämpning centrala delar.

I skötsel av inre miljö ingår bland annat att hålla snyggt i husens allmänna delar, utföra städbesiktningar och introducera nyinflyttade i området. Delar av ditt arbete kommer att innebära reparationer.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra våra områden. I din roll förväntas du vara engagerad och drivande i utvecklingen av ditt område. Ofta sker det arbetet tillsammans med andra inom företaget och i nära samverkan med våra hyresgäster.

Som företag har vi ett starkt samhällsengagemang och tar ett stort socialt ansvar vilket det är viktigt att du attraheras av och tycker är viktiga frågor att arbeta med.


Dina egenskaper:

Som person är du är engagerad, händig och fokuserad på lösningar. Du tycker om att träffa människor, är bra på att kommunicera och gillar att arbeta med olika saker. Du har hög integritet och förståelse för våra kunders olika behov. Du har branschvana och har tidigare arbetat med mycket eget ansvarstagande. Självklart har du erfarenhet av anläggning- mark- och trädgårdsskötsel. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.

 

Din kompetens:

Du har för yrket relevant utbildning; utbildning från trädgårdsskola eller motsvarande.
Du har kompetenser och erfarenhet inom anläggning- mark- och trädgårdsskötsel.
Du har erfarenhet av arbetsledande uppgifter alternativt projektledning.
Du har B-körkort och traktorvana är en fördel.
Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, och engelska i tal.


Upplysningar:

Bovärdschef Sofia Tornberg, 023-458 17.

Facklig representant Fastighets, Linus Korpi, 023-858 76.


Bra att veta:

Heltid. Tillsvidareanställning. Månadslön.

Placeringsort Falun.

Vi har valt rekryteringsförfarande och vill därför inte bli kontaktade av säljbolag eller rekryteringsföretag.

Startdatum (ansökan) 2019-11-14
Stoppdatum (ansökan) 2019-12-05

Lämna en ansökan

Tweeta Dela Dela